Aj takéto vedia byť dnešné oslávenkyne: Premotivovanú Dominiku by ste za kamošku nechceli!

Všade bola, všetko vedela, dokonca dvakrát.

Aj vy máte takéto kamošky? Premotivované a vševediace, ktoré všade boli a všetko videli. Evelyn a Barbie zo seriálu Svet podľa Evelyn tiež také poznajú. Spomenuli si na to popri výbere správneho mena pre Alicino dovtedy nenarodené dieťa. Barbie si hneď vybaví meno Kristína, ktoré v nej evokuje obyčajnú puchru, ktorá chce byť za každú cenu stredobodom pozornosti a ešte k tomu má aj trápny a násilný humor.

Vtom si aj Evelyn spomenula na to, že podobnú premotivovanú hus pozná aj ona, avšak táto sa volá Dominika a zhodou okolností práve dnes oslavuje meniny. „To sú tie čúzy, čo majú vrtuľu v riti, všade som bola, všetko som videla, dokonca dvakrát,“ rozhorčila sa Evelyn.

A presne takú nepríjemnú a otravnú ženskú sme videli aj v šiestej epizóde seriálu Svet podľa Evelyn. Dominika bola s kamoškou a jej novým frajerom na rande a za každú cenu chcela byť stredobodom pozornosti. Keď mal niekto za sebou štyri kávy, ona mala osem. Keď hral Jožo Vajda v jednom predstavení štyri postavy, ona musela hrať tiež osem. Keď Barbie pred chvíľou zastavili policajti, ju zastavili v podstate až dvakrát.  

Všetkým Dominikám prajeme všetko najlepšie!

Zabavte sa so seriálom Svet podľa Evelyn. Všetky epizódy nájdete v našom bezplatnom archíve.

Autor: Ivan Paško